advertisement

Suplemen Sebagai Hantaran Kahwin

Cuti sekolah sudah bermula.. Yihaaa.. Seronok tau musim2 cuti sekolah, sebab banyak undangan kenduri kahwin. 

So, bride and groom to be, pening kepala fikir nak bagi hantaran apa buat pasangan anda, apakata cuba sesuatu kelainan sikit. 

Asyik2 bagi baju, handbag je kan.. Bagi suplemen kegemaran buat pasangan u ols.. Pasti lebih menarik bukan?






Ini contohlah bagi hantaran suplemen shaklee. Banyak pilihan set yang U ols boleh pilih untuk dihadiahkan buat pasangan. 

Boleh bagi set kesihatan optimum lelaki/wanita.. Set kecantikan kulit, set apa2 sajalah.. 

Itu contoh laaa suplemen shaklee.. (hurm... kalau ada yg sudi nak bagi I set hantaran shaklee ni pun best, I tak tolak.. dapat barang free kan.. Hehe)

Itu kalau suka makan shaklee laaa.. 

Kalau pasangan yg belum try lagi tapi dah ada keinginan nak try, kalau u ols bagi free confirm dia suka punya.. 

Lain2 suplemen pun menarik jugak kan.. Macam Qu Puteh kerrr (tuk yg verangan nak pasangannya putih gebu).. 

Atau maybe set Dinas, atau apa2 sajalah.. Digubah menarik menjadi hantaran.. 

Tak paa, bagi suplemen kegemaran pasangan ni tak membazir.. Pasangan lagi suka, sebab memang dia makan pun kan..

Hantaran kahwin ni bukan nak membebankan.. Kita bagi ikut kemampuan.. Alang2 nak bagi, bagilah something yang bermanfaat sikit ;)..


p/s: entry santai hujung minggu dan hari terakhir bulan Mei 2015 ni. So bermula lah cuti sekolah selama 2 minggu.. Selamat bercuti kepada yang bercuti hari ni and happy blogging.. 

Sumber gambar 100% dari mr google...




24 comments:

  1. idea bagus ni tapi belanja mahal lah kan ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. depend on set lah.. beli yg bajet pun ok.. ;)

      Delete
  2. bgs gak ni..... hehe.... very gd advertise la... :)

    ReplyDelete
  3. menarik!akak kalau hantaran nak set sarang burung dari China..hahaha..demand!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alang nak bagi demand lah sikit..haha

      Delete
  4. haaaa ah unik sket.. betul tu.. balik2 beg kasut perfume.. kasilah kunci kete ke.. geran tanah ke.. tiket flight ke.. hantaran in euro ke pound ke miahahaha.. mampus x kawen laaaaaa CT demand cemni =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... amvoiii mak hang ngada ni... kahkah

      Delete
  5. idea menariksss tu syida biar sesama sihat walafiat..

    ReplyDelete
  6. kalau sis JM x bg hantaran pun x pe..yg penting beri hati sepenuh jiwa raga..love me until jannah...gittew

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..nilah bakal isteri yang solehah..ewah

      Delete
  7. bagus pe hantaran macam ni.. hiihi

    ReplyDelete
  8. Memang dah ramai yg buat macam ini Syida
    Bila dah tahu apa yg pasangan dia consume apa salahnya jadikan ia sebagai hantaran
    Menarik kan:)

    ReplyDelete
  9. salam singgah... wah idea yang menarik nih

    ReplyDelete
  10. Kreatip lah! Syida buatlah pakej istimewa Shaklee utk hantaran :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. always istimewa punya.. hehe.. utk kesihatan org ni malas nak berkira sangat..

      Delete
  11. pernah tgk org bg hntran supplement...diorg gubah chantek tol hehehe

    ReplyDelete
  12. lain daripada yang lain hehe

    ReplyDelete
  13. ada ka x org nk bg saya mcm ni

    ReplyDelete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...