advertisement

Tikus Gergasi-Gelinya..


Splinter Sensei dalam Mutant Ninja turtles datang Malaysia u ols..

Agak2 u ols kalau jumpa ngan tikus besar ni, apa u ols buat?

I, jumpa tikus saiz biasa tu pun menjerit, melompat tak ingat, inikan tikus besar macam ni.. 

Gelinya tengok.. mengikut sumber, katanya tikus ni ditangkap kat area Subang Jaya. bahagianya tikus ni dapat makanan lazat2 kot sampai membesar macam ni. Atau tikus ni jenis yang besar.

Ntah2 tikus mutant ni.. Hehe..

TMNT is coming. Splinter melawat kawasan dulu, selamat ke tak nak bertapak.. Huhu..


Waiting, we are coming to your place..

Heheheheee...



39 comments:

  1. Merinding bulu tengkuk..eiiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini bukan bulu tengkuk, bulu ketiak pun naik..hehe

      Delete
    2. Suida x cabut bulu ketiak ke hahahaah

      Delete
    3. aish..cukur je cepat.. haha

      Delete
    4. better cabut dr cukur....hahahahhaha

      Delete
    5. Suida kantoi bulu keti... Hi hi hi...

      Delete
  2. first time tengok tikus besar mcm ni..gelinya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tikus ni makan ubat membesar kot kan

      Delete
  3. Heee.... ini bukan aje geli Syida... menakutkan kalau kitalah yg jumpa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. seram eh.. mai besar pada kucing ni.. kucing tgk pun lari.. terkejut dia tikus sebesar dia..hihi

      Delete
  4. Boleh copot jantung akak kalau jumpa ni!

    ReplyDelete
  5. salam. hee sudah tak sesowai peribahasa 'menikus'., ni dah takutkan tikus ., ;p

    ReplyDelete
  6. Apa beza dengan Tetikus? He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila google.. tak pun tanya wak lat.. hehe

      Delete
  7. itulah besar giler tikus tu..diorang upload kat facebook..cam tak caya je ada tikus besar camtu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. I pun macam xcaya, tapi gambar tu xkan la teknik ambik gambar kot sampai nampak besar..

      Delete
  8. kecoh gamba ni aritu...memang betul ke huh?
    eee...geli betul! dah beso kucing! kucing pun takut gamaknya

    ReplyDelete
  9. besarnya tikus tu boleh buat bantal pelok....tak pun jual kat pasar

    ReplyDelete
    Replies
    1. bantal pelok.. JM sanggup pelok?

      Delete
    2. Sanggup ke pelok jay emm? Baik pelok SS je.. Ha ha ha...

      Delete
  10. kalau di awetkan pun best gak!!!!

    ReplyDelete
  11. kalau tikus besar mcm ni...kucing nampak je terus menangis 3 hari 3 mlm

    ReplyDelete
  12. sis menjerit bkn kerana geli tapi takut sbb blh cederakan org .. bahaya wooo

    ReplyDelete
  13. weh besaqqqqqnya apa nii !!! hahaha

    ReplyDelete
  14. rasanya ada baca psl tiku dlm gmbr tu...dia nmpak besar sbb angle masa amik gmbr...tp bila angle lain kecik jer saiznyer....tp xkira laa kecik besar..tikut tetap tikus....geliiii hehehehehe

    ReplyDelete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...