advertisement

VITA-LEA FOR CHILDREN

Lama juga vita-lea for children ni menghilang dalam pasaran. Sejak ai mula join Shaklee setahun lalu, memang tak pernah nampak multivitamin untuk budak-budak ni. Sekarang, it come back dengan improve formula.

Kalau dewasa ada Vita-Lea with iron formula, kanak-kanak ada Vita-Lea for Children(VLFC). VLFC ni boleh dikunyah sama macam Chewable vitamin C. Terdapat 19 jenis vitamin dan mineral yang memang untuk keperluan tubuh setiap hari. 


Vita-lea diformulasikan dengan kadar larutan lebih cepat supaya lebih cepat diserap dalam tubuh. 

Fakta penting :-
> Mengandungi 19 jenis vitamin dan mineral
> Menyediakan 150% nilai harian vitamin D untuk kesihatan tulang dan gigi.
> 100% nilai vitamin C
> Vitamin B yang menyokong fungsi sebenar badan manusia.
> Berasaskan phytonutrien semulajadi
> Manisan semula jadi
> Kaya dengan antioksidan
> Diperkaya dengan buah oren, anggur dan campuran perisa beri.


Inilah rupanya


Rasanya yang masam-masam manis buah mesti buatkan anak-anak anda suka. Berilah yang terbaik buat anak-anak yang tercinta, tersayang, tercomel, termanja dan terlajak lariss.. ehh.. Hihi..

Promosi beli 3 free 1 sampai hujung bulan ni. Jangan lepaskan peluang nak cuba, time promo ni la patut cuba. Kan..kan..




Konsultasi secara percuma 
Jom dapatkan supplemen semulajadi,dan selamat
boleh :-
follow saya di facebook Syida Hashim
atau page saya Alahai Vitamin
atau
hubungi saya syida hashim 01121421925
Email: syida_11@ymail.com
shaklee ID 1068905

11 comments:

  1. sayangnya kaknoor jauh, kalau tak memang dah order dah ni QA

    ReplyDelete
  2. sis masih bujang lagi . jadinya , baca je lah kebaikannya ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. sama lah.. beli kat anak sedara ka.. ;)

      Delete
  3. ala belum ada anak lagi suami pun x dok..hurmm...ada anak buah tapi ibunya mmg agen shaklee...rupanya byk khasiat ehhh vita-lea for children nih

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. belilah satu..org dewasa pun boleh makan

      Delete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...