advertisement

Nak buat apa cuti CNY

Asal cuti ja tak tau nak buat apa, asal tak tau nak buat apa ja mesti cuti.

No..no.. tak mau habiskan cuti 4 hari duk rumah ja. Busan maaa...

Tv ? dah lama tak berapa layan.. 

Online, just fon. mesti susah nak blogging atau memang tak blogging..

Huhu...

Nak travel???

Poket tipis sikit sekarang.. hehe.. tengah menabung.. nak beli something..

Nak buat apa??

Kenapa dah kerja ni macam tak dak aktiviti best ja bila cuti.. Dulu macam2 buat. Hurmmmm... wondering...

U ols pergi mana cuti ni?

Ada yang cuti panjang, ada yang cuti sekejap je, well happy holiday semua..

And ai pun akan cuti blogging sebab bila balik kampung line macam siput sedut tertelan kacang, ehh!!

Happy CNY semua yang menyambut and happy holiday semua...

Muaaahhhh sikit.. ^_^


Holiday is family time and friend time.. :)

23 comments:

  1. baca novelll hehhee. happy holiday~!

    ReplyDelete
  2. hubby cuti seminggu dik...akak dok umah aje menunggu kepulangan ank cucu :-)) ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai2 blik kmpg mesti meriah..wat aktiviti makan2 bestkan akak.. ai sorang ja yg tggl ngan fmly, kedah ngan penang dkt ja..sllu blik kmpg jadi xteruja sangat..hihi

      Delete
  3. selamat bercuti . semoga selamat perjalanan pergi dan balik nanti ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. selamat bercuti jugak :)

      Delete
  4. Siput sedut tertelan kacang tu acaner???? Demo skit.. He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. demo kena bayar.. kah2.. ala paham2 sudah..

      Delete
    2. X faham jugak.. Acanerr... He He He...

      Delete
    3. siput sedut mkn kacang? x takut tumbuh jerawat ke

      Delete
  5. plan mmg byk..tp xtau boleh dilaksanakan @ x...hehehe...selamat bercuti laa yerrrrr...heheheh

    psst...anda telah di tag utk GA hihihihi

    ReplyDelete
  6. jemput join Mini GA by Nina + Anies

    sis followers ke #16 dah.. hehe. org butterworth ja, dok zumba kt kilang prai.

    ReplyDelete
  7. Dalam kepala ni macam2 tempat nak pergi..tapi luar dari NS. Boleh je nak angkut anak-anak tapi fikir bahaya kalau akak sorang je yang nak kawal dorang. Ermmm...selalu pening bila pikir perkara macam ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa sorang2.. ajak kawan2 join sekali..:)

      Delete
  8. dalam hati nak pegi travel tapi dek kerana pitih x cukup hanya mampu melepak kat umah je huhu...duduk diam2 kat umah bina badan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai pun teringin.. plan dlm negara ja, luar macam xberani ja..hehe.. lainlah kalau sis JM nak ajak..keke

      Delete
  9. selamat bercuti yer... saya kat rumah jer... time ni tiket mahal bebenor... tanaklah travel time nih... blogging lah update mana2 entry tertunda tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai blik kmpg line semput.. xleh nak blogging..huhu

      Delete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...