advertisement

segmen : blogwalking bersama ayuinsyirah




syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN: BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe


Dah baca syarat-syarat?
Mudah ja kan.. jom join ramai-ramai.. 


Balik cuti CNY ni ai mulakan dengan join segmen dulu.. hehe.






16 comments:

  1. Amboi... Balik2 cuti CNY terus join segmen ek... Good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lama tuan blog jemput..xsempat..tumpang ingat terus buat entry..hehe

      Delete
  2. all the best ye
    anyway saya membalas kunjungan
    Diari Seorang Mama

    ReplyDelete
  3. salam kenal. singgah sini tinggal jejak. jom folo kite jugak.

    ReplyDelete
  4. terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu.. jom bersama ayu kita blogwalking ke blog mereka..

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  6. Hiiiii ! Qila pun singgah dari segmen yang sama hee hee :D Goodnight btw! :D

    ReplyDelete
  7. hi, singgah blog. good luck! ^^ singgah n follow
    http://azraq-hydrangea.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  8. Salam Muhibbah.
    BW dr segmen yg sama.:)

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  9. Singgah
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayunisyirah.html

    ReplyDelete
  10. Hi..dari segmen yang sama..
    Jemput singgah... シ

    http://zarachingu.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html?m=1

    ReplyDelete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...