advertisement

QA ada peminat misteri

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Semalam kan.. dah la ai rasa tak sedap badan.. tiba-tiba ada plak cerita lawak jenaka mamat oversea mana ntah dok meluah perasaan kat ai..

Gila lah weeehhhh, ai rasa macam nak muntah pun ada u olss.. serius tau.. Mana ngan ai pun rasa loya-loya tekak ngan sakit kepala..

Tapi kan.... Dalam macam tu pun, ai sempat lagi nak kenakan dia.. Ai reply plak messages dia.. hehe.. saja ja mula tu.. tapi makin biar makin menjadi plak..




Conversation between us. U ols nampak tak kat situ, ai melayan..haha..


i dah say bye.
Waiting to marry me?? what the fish cake it is..haha

Ada lagi dia reply.. i say bye lagi.. lagi.. siap hantar emotion.

U ols nampak tak kegedikkan ai melayan. Sebabnya ai nak tengok apa lagi ayat cinta yang dia nak bagi. Last ai rasa betul-betul tak larat.. Mana ngan magrib pun dah masuk, so say hai..hai..bye..bye la kat dia.. 

Dia tak puas hati lagi.. Boleh plak dia tanya ai "so u want to leave me".. hahahaha... yang ni buat ai tergelak-gelak tak habis-habis semalam.. Bila masa plak lah ai bercinta ngan dia.. Kenal pun idak..kah..kah..

Katanya dia stay UK, England.. ops jauhnya.. ingat Ulu Kelang ja..Hahaha..

Lawak pun ada.. takut pun ada.. Tawakal je lah erkk.. harap tak dak lah benda tak elok berlaku..

For the guys, please don't use this method to play with girls or women.. Ayat memang sangat kelakar for me.. Sampai sekarang tak habis buat ai tersenyum-senyum teringat pasal ni..hehehe


P/s: kalau retis pm ai macam ni pun belum tentu layan and percaya, ini kan pulak siapa-siapa yang ai tak kenal langsung.. huhu.. Bukan mudah nak tackle ai dengan pm, wsapp atau we chat ke apa. mana ada ai layan lama-lama.. Kalau dah start merapu, memang hai..hai..bye..bye.. laaa...




13 comments:

  1. Kalu I nak ngorat U boleh tak? He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai nunggu u wsapp ai.. mana.. tak dak pun..
      Awak kat mana?.. haha

      Delete
  2. hahaaha syida kemain lagi mamat tu dah cintan cintun kat syida, tapi menulis siapa pun boleh syida, so be carefull lah adindaku dgn ayat2 cinta org yg kita tak kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. sungguh terkejut akak.. haha.. lawak pun ada kan.. aduss.. tq peringatan..

      Delete
  3. hahahaha...ada juga org macam tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. manusia ni mcm2 miya.. lebih teruk pun ada.. dlu sblm berblog, ada ja tau hg hntr gambar lucah bagai..

      Delete
  4. Salam,

    Saya nak minta tolong review applikasi android ini boleh?

    Syarat kena install lepas itu review..
    Jika dah buat semua itu tinggalkan link diruang komen nanti saya hubungi anda untuk bagi Gift Voucher Code 12% discount untuk membeli di blogshop kami.

    Link ada dibawah ini

    New Aplikasi Android Baju Sweet Muslimah

    Terima kasih

    ReplyDelete
  5. 'so i can see forever in your eyes'...hahah dahsyat betul renungan mata Syida hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak try kak farrah.. jom kita lawan tenung..
      u can see forever in my eyes.. haha..
      that crazy la this man.. haha

      Delete
  6. woww....ayat powerrr tuhhhh....hahhaha....mcm2 laa diorg nak mengayat kan...teringat plak kes awang hitam satu ketika dulu...scammm...hihihi

    ReplyDelete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...