advertisement

Rezeki Direview

Blog setahun jagung I ni di review oleh blogger senior lah u ols. Bukan senang nak dapat peluang camni. Satu entry penuh diorang buat review. Alhamdulillah.. Lepas ni I tak boleh malas-malas berkongsi lah nampaknya.. hehe..

Thank you so much untuk Sis Yana Yani, yang susah-susah je nak review blog I. Walaupun Sis YY banyak kongsi tentang hal-hal keluarga beliau I tetap tertarik nak singgah sana. Gaya penulisan Sis YY sangat menarik dan enjoy je membaca. 

Sis YY buat review sebab I salah seorang top komentar bulan lepas. Walaupun laptop dia rosak, Sis YY masih gigih review semua top komentar di blog dia. Selain I ada beberapa blog lain juga di review kerana mereka juga adalah pengomen tegar disana. Antara yang I kenal Sista Jari Manis. Hehe



Nak tahu lagi apa Sis YY bebelkan klik link

Segala nasihat Sis, I terima dengan terbuka, Insyaallah akan diperbaiki sikit-sikit. Bak kata pepatah blogger lain "rupa tak penting yang penting isi".. Haha.. Mohon tunjuk ajar mana yang baik ye ^_^



Selain Sis YY, Blogger Wak Lalat pun ada review I tau. Tapi, Wak buat konsep interview. Perasan popular plak bila diinterview.. hehe.. biasanya pergi interview kerja ja.. :D



Semua jawapan diberikan adalah sejujur-jujurnya. Soalan Wak pun boleh tahan. Wak pun sama, buat macam ni kat Top Komentar di blog dia. Kalau U ols nak tahu apa yang Wak tanyakan, silalah ke entry tersebut kat sini.

Selain I, ada ramai lagi kena interview contohnya Kak Yan, Jari Manis dan ada lagi lah.. U ols kena terjah kalau nak tahu. 

Wak, 

Bila agaknya Wak nak jadi top komentar kat sini pulak.. Hehe..


Thank you Sis YY dan Wak Lalat yang sudi review blog I yang tak menarik ni. 

Hurm, I rasa dah lama I stop review blog. Last hari tu sapa ntah.. Bukan senang nak buat review ni.. Maybe bulan ni kena review satu kot.. Sapa nak kena review? meh bisik2 sini. :)


28 comments:

  1. SS silang kaki jek.. Hik Hik Hikkkkk...

    ReplyDelete
  2. timekaseh cik syida yg sporting tuuu., semoga kita akan tetep jd rakan siber yg baik2 saje., hehe2

    ReplyDelete
  3. untunglah badan.. tahniah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks nah bgi hadiah Topup..hehe.. lama dah no tu tak bertopup..haha..

      Delete
  4. Replies
    1. mana leh lawan Kak Noor lagi femes

      Delete
    2. ish mana pulak kaknoor femes org tua dah oiiiii tk tau nk tngok tang mana dah hehe

      Delete
    3. ish..kak noor tetap anggun jelita..hasil masakan kak noor tu yang orang pandang selalu..hihi

      Delete
  5. Untunglahhh badan jadi retis..! Kerlass ko jah.. Hehehehe :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan Jahhh! Tapi Senah! Ha Ha Ha..

      Delete
    2. haha.. kan Senah lah.. Jah pulak nak bg nama kat I..hahaa

      Delete
    3. Jah ke,..Senah ke,..SUIDA tetap epik! :)

      Delete
  6. tu nama rezeki kan..hehe
    tapi saya belum pangkat senior lagi
    banyak juga baru belajar =)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Alah, org tu pun kna interview.. Salbiah Torres

      Delete
    2. hahaha..ni kalau SS ngan JM baca ni, kena kutuklah aku..

      Delete
    3. Hello, Salbiah Torres! Nak kenal boleh? :)

      Delete
  8. kedua2 blog tu sis layan dan kenal . yana yani tu memang peramah . suka baca si afif yg cintakan dinasour ... tiga lalat tu sis suka usik dia dlm bhs jawa ... heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngomonge sing apik2 waie yo mbakyu Vee sing ayu kuwi., hihi2

      ps. syida, sila abaikan ;p

      Delete
  9. bestnya ada orang review... nak2, nak review jugak! hihihi macam menarik pulak kena temuramah tuh, mmg betol boleh buat rasa fofular sekejab, ye dak? hihihi :D

    ReplyDelete
  10. Wahhh Tahniah!!! clap clap kerana blog di review...siapa x kenal blogger YY dan Wak Lat tu..dh lama x terjah blog mereka...x sempat...harap2 dorang x kecil hati hhuhuh

    ReplyDelete
  11. eh eh eh YY un ada review blog titew ke? dah lama x terjah blog YY tu...ishh x cukup masa huhhu..nanti nk baca gak lah

    ReplyDelete
  12. huihhhh.....bestnyer kena review....at least kita tau apa pandangan org lain thdp blog kita kan....leh tambah apa yg patut....pape pun thniah suida.....hihihih

    ReplyDelete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...