advertisement

Pengembaraan yang paling menjimatkan



Ni nak kongsi satu tip pengembaraan yang paling menjimatkan.

Nak pergi sana sini bukan semua mampu kan..

Tak pa, kita buat cara ni..

Walaupun kepuasan tu kurang..

Tapi ok lah boleh juga merasa...


Hurm...











Tipnya mudah, berangan depan PC sambil baca kisah orang...

HAHA..

Jangan marah aaarrr, nanti kena jual..

Terima Kasih untuk mereka2 yang gigih berkongsi.. 

Kami2 boleh tumpang merasa..


NK: Maaf nah, gurau je pong..Petang-petang ni sambil minum kopi panas layankan perasaan depan PC.. Hihiiiiii


28 comments:

  1. Syida nape tiba2 tangan kak yan ni macam gatal nak tampo orang...huhuhu...kali ni kak yan yang terkena...:-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ops!.. meh la depa tangan tu sampai ke penang ni haaa... hahaahaaa

      Delete
    2. hhahahahha.....tgn gatal ehhh kak yan....

      Delete
    3. Kalu kak yan tampo... Gerenti ICU!

      Delete
  2. Pakai GOOGLE STREET VIEW... Keh Keh Keh...

    ReplyDelete
  3. hahah..kalau yang macam ni memang selalu buat..sampai tertido pun pernah./heheh

    ReplyDelete
  4. berangan tak salah syida
    go head berangan lah kemana saja kita jalan dgn mata dan hati ok lah tu kann

    ReplyDelete
  5. samalah kita.suka sangat baca blog travel.pastu bila orang cerita bolehla mencelah..tau banyak macam lah pernah gi..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu sampai tempat2 tu satu hari nanti, ala2 dejavu la kununnya... HHAHAAHAHAA

      Delete
  6. ek elehh ajak gi siam pon xmoh ;p matikla

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom laaa... wak belanja.. HAHAHA

      Delete
    2. belanja mee siam boler larr ., kihkih2

      Delete
  7. xpe...berangan xyah bayar kan....sy pun suka berangan....mcm2 yg di angankan...selagi xmemudaratkan......apa salahnya kan.....hik hik hik

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kacau org pun.. hehek.. tapi kalau org xnak share baru kita kacau dia...HAHA

      Delete
  8. kalau mcm tu mmg hari2 i melancong!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah.. I baru ke Jepun last week.. Jay Erm bawak... hehehe

      Delete
    2. Akak memang dulu jadi rakan travel Sis JM heheh

      Delete
  9. hehe...berangan tu selalu juga
    syok juga kan =)

    ReplyDelete
  10. sis mmg suka baca blog travel krn sebab nak tgk negara orang dan tahu serba sedikit . mana tahu satu hari nanti Allah izinkan kita tgk negara org kan ...

    ReplyDelete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...