advertisement

Doa pergi bekerja

Sumber : Telaga Biru ( Biru ok bukan merah)

Doa apa yang U ols biasa amalkan sebelum pergi kerja? I biasa baca Bismillah hi tawakkkal je selepas keluar rumah (itu pun kadang2 lupa) atau ayat kursi. Alhamdulillah jumpa doa ni tadi. Dari biasa baca Bismillah hi tawakkal tu a'lallah saja, sekarang boleh tambah lagi sikit..

Semoga bermanfaat untuk semua.. 

NK: Gatal tangan ni nak menaip panjang, tapi tengah ada kerja ni.. Macam tak baik je kan curi waktu kerja lama-lama.. penat nak cover nanti.. Happy monday to u olls.. 

Kepada blogger yang baru terjah last week tu ada yang xsempat nak terjah balik, sorry ok.. Ada 2 blog I xdapat masuk.. Dia keluar kod2 apa ntah.. Huhu.. Sorry, bukan sombong ok.. 

Untuk Kak Noor, I'm sorry lama tak singgah blog Kak Noor, Blog Kak Noor ada virus eh? banyak kali dapat warning.. Dah tak berani nak terjah lagi.. blog Kak Noor femes sangat.. Hihik..Sorry Kak Noor, I always support U, rindu jugak nak baca resepi2 dari Kak Noor, Mujur share kat FB.. ;)


49 comments:

  1. salam pagi senin cik suida tuuuu ;p

    ReplyDelete
  2. betullah..ada certain blog macam tu..terjah je keluar coding.

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahlah...ni masalah teknikal gak ni, top komen tak boleh load..pening a kak Biah kau dibuatnya

      Delete
    2. kan.. samalah disini pun.. tapi tahu sangat dah sapa yg bertahta disini..:)

      Delete
  3. Kerja rajin2 tau...

    ***syida ..kak yan masuk blog kak noor ok je...nasib akak leh masuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pakai fon ke laptop? ntah la kak.. guna kat laptop ngan komputer office sama je.. huhu

      Delete
  4. errr...entah...Sally kalau keluar rumah, baca doa keluar rumah...kalau sampai office, sebelum buat keja baca doa penerang hati shj

    ReplyDelete
  5. yekeeee Syida blog kaknoor ada virus, kaknoor buka ok je pun
    tapi ada jugak ramai yg boleh masuk blog kaknoor Syida cemana tu..
    akak pun rindu Suida manisss jugak
    patut lah ada sorang blogger dari maldives tu pernah gtau tak dpt masuk jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada tu syida komen jugak walaupun keluar noti warning.. Tak semua org kena kot.. Ntah la kenapa.. tgk nanti syida cuba lagi k..

      Delete
    2. Blog kak noor berat... Slowww...

      Delete
    3. kan.. kak noor bnyk widget sama kot.. hehe

      Delete
  6. Tak pernah baca doa panjang2..baca bismillah je..pas ni boleh la Wa amalkan dia ni.Tq Shida

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 sis, jom sama2 amalkan.. dari yg pendek kita panjangkan skit2..

      Sis, syida ada pergi blog sis (bnyk kali dah), tapi tak dapat baca apa2, dia keluar kod2..

      Delete
    2. samalah shida..saya pun tak boleh masuk blog cikgu wa ni
      tapi kalau guna IE boleh tau
      cuma tak boleh baca tulisan

      Delete
  7. Terima kasih share doa ini Syida.. Tadi pergi baca blog Wak, seronok baca Wak interview Syida.. hihihihi :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. ooh datang dari sana lah ni.. :D

      Delete
  8. Selamat Tengahari Syida... Jgn mengulau tau, mcm org Melaka cakap..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni org utagha kata jangan mengulaq..hahaha

      Delete
  9. assalammualaikum tuan umah...titew dtg nk ziarah nihhhh....heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam... masuk lah.. dah habis ostesyen ka?

      Delete
    2. lom lg...nnti kena outstesen lagi huk huk huk

      Delete
  10. knock knock knock! Assalamualaikum!!! Suida oooo suida...bukaak lah pintu kekanda di luar ni :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam.. masuk la..pintu xkunci..

      Delete
    2. Bentang karpet merah cepat! Bentang carpet merah!

      Delete
    3. hidang-hidanglah apa yang patut

      Delete
    4. farrah...bentang karpet fing....kah kah kah

      Delete
    5. heee..klau carfer fing terus berbunga hati I

      Delete
  11. SS ingat doa makan je... Aci tak? He he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh lah..hahaha... doa tidur tahu tak? paling pendek tu.. :D

      Delete
  12. datang lagi...thanks sharing suida sharing sesuatu yg bermanfaat dpt pahala aminn

    ReplyDelete
  13. blog kak noor ada virus? Dh lama x singgah blog kak noor tu nanti i try. Pc suida ada install anti virus x

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada, tapi freenya lah.. terjah pat lain boleh ja, xdak pn warning.. asal masuk situ ja kuar warniing.. huhu

      Delete
    2. haaaa....Ci Senah ada buat apa2 ngan kak Noor ke heeeee

      Delete
  14. Mari sama2 berdoa. Biar setiap langkah kita diberkati, tindakan yg kita buat betul :)

    ReplyDelete
  15. amin amin.. yang tak pergi kerja kena doa gak..
    doa bagi dapat kerja cepat..

    ReplyDelete
  16. klu blog sis keluar kod segala bagai tu , inform ya ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa ye kalau keluar kod bagai tu
      cam cite mission impossible plak...hehe

      Delete
  17. saya selalu baca bismillah aje
    doa minta dipermudahkan segala urusan
    anyway nice sharing syida

    ReplyDelete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...