advertisement

Thanks Kameq Deanna

Salam Ramadan Al Mubarak semua.. Dah 7 Ramadan pun. Cepat je rasa.. 

Tak payah berteka teki lah ye, entry ni khas untuk Kak D aka Kak Deanna. Biasalah, minggu lepas kan, sepanjang minggu parcel, dan envelope I terima. Kak D ni paling last so far (ke ada lagi yang on da way? hehe)..

Envelope Kak D yang mengandungi hadiah untuk I selamat tiba minggu lepas. Berbunga-bunga hati ni bila Kak D minta email alamat. Suka tau, tertanya2 apalah yang bakal dapat nanti. 

Meh nak tunjuk kat U ols...



Thank you so mucccchhhh kak D untuk hadiah-hadiah ni. First time ni nak baca majalah TIME.. Hehe.. I tak pernah tau beli majalah Omputeh ni. Tak feel baca sebab certain2 part macam tak paham sangat. Keh..keh.. maklumlah BI kita ni biasa-biasa ja. Ni pun selak-selak gambar je dulu. hehe..


Manzil ngan buku kecik tu suka sangat.. Thanks lagi kak D.. Ingat lagi masa dok langkawi dulu, banyak jugak buku tu I beli, pastu tulis nombor telefon penting, dan gantung kat beg. Buat lukis-lukis, pastu hadiah kat kawan hasil seni yang kononnya ber'seni' sangat tu. 

Eh, panjangnya cerita ceritun I kat sini, U ols ada ke yang tak kenal lagi Kak Deanna? Kak D ni kerap sangat komen kat blog I ni. Siap letak sebagai "blog list" lagi. Peramah orangnya, dan suka buat lawak. Pi terjah blog dia cepat, confirm tak menyesal. Kak D ni curry lover dan suka sangat makan pedas2. 

Kalau U ols nak kenal dengan makanan pelik2, elok sangat follow Kak D ni, macam2 makanan pelik2(tidaklah pelik sangat, tapi sebab tak biasa jumpa) dia share. I ni pun sampai Jakun jugak bila first time tengok. Lagi kan, Kak D ni hantu shopping. Hahaha.. Kalau menyoping, buat macam tempat shopping tu dia yang punya. Hehe..

Untuk U ols yang maybe first time singgah, tegur2 sapalah ngan Kak D k, confirm punya dia balas balik (kalau ada blog lah).. 

Ok Kak D, lagi sekali thank you so muchhh.. Insyaallah manzil tu akan jadi peneman kemana-mana.. :-)

33 comments:

  1. bestnya dapat cenderamata ;)

    ReplyDelete
  2. Tahniah Syida..
    Bila dpt begini semakin ukhuwah terjalin kian terasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. tak dapat hadiah pun ukhuwah still boleh terjalin.. kena rajin bertegur sapa lah. :)

      Delete
  3. yay..yang penting, curry lover.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kari penyeri hidup....katanyaaa hahahhaha

      Delete
  4. hehehhe....mekasih ye suida coz sudi melepak kt blog sy...smoga ukhwah kita terjalin sampai bila2...aminnnnnnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaamiinnn... terima kasih juga sudi menjalinkan ukhuwah.. hahaa

      Delete
  5. tahniah...best kan dapat kejutan.... :-))

    ReplyDelete
  6. untung dapat kenalan maya yg baik ni kan Suida...

    ReplyDelete
  7. wah...dapat lagi. untungnya dak syida ni
    YY ni jarang BW, tu kurang juga dapat
    tapi kalau tak nak hadiah bebanyak tu
    dialu-alukan untuk hulur pada YY ye =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. xpa YY.. Ni baru pandai BW.. klu x silent reader ja.. xsangka best klu selalu terjah2 org ni

      Delete
  8. Sehari tak jenguk si kari ni memang rindu! Keh keh keh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ecececehhhhh...rindu ke SS??? hehehe

      Delete
    2. rindu serindu rindunya.. -Zamani-

      Delete
    3. bukan zamani lah, Spoon..adoi!

      Delete
    4. oh salah ka..hahaaha.. mana nak ingat.. banyak lagu

      Delete
  9. salam singgah.. jemput join Giveaway EFG mega raya 2015..hadiah wang tunai menanti peserta bertuah..

    http://www.akupenghibur.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  10. salam ramadhan cik suida tuu, dah 7 ramadhan yee, hehe2

    ReplyDelete
    Replies
    1. YE WAK, 7 DAH.. WAK XSEDAR KE.. HEHEHE

      Delete
    2. wahh CAPSLOCK tuu mcm marah kat wak jeer ;p

      wak sedarlah diri wak ni saper., harhar2

      Delete
    3. eh..maap wak..bukan marah wak.. terguna capslock ni.. pastu dah malas tukar.. hahahaha...

      Delete
  11. alhamduillah , banyak dpt tu ...

    ReplyDelete
  12. Tahniah, time 2 mjlh PSL baby ke Cikna first time tgk xtau psl kewujudan mjlh tu...;-/

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan.. ntah la tak baca lagi Cikna.. Omputeh punya bahasa.. mmg lambat skit nak baca.. >_<

      Delete
  13. alhamdulillah.. dpt juga :) tahniah

    ReplyDelete
  14. Wah macam sama hadiah dengan salbiahM

    Tahniah. Tak boleh jadi cmni nak kena berentap juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha,mari-mari kita bersaing secara sihat

      Delete
  15. CT nye entri tak publish lagi.. entry tertunggak.. hope DM tak mrajuk hehe..

    ReplyDelete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...