advertisement

Ahlan Wahsalan Ya Ramadan

credit by google
Alhamdulillah...Alhamdulillah..Alhamdulillah...

Kita bertemu lagi dengan ramadan pada tahun ni. Mintak lah panjang umur ye sampai sempat kita sambut 1 ramadan esok. 

Haaa.. malam ni kita start tarawih.. Moh kita serbu masjid atau surau ramai2. 

Jangan lupa niat puasa ye malam ni.. hehe



Puasa ni bukan sekadar menahan lapar dan dahaga sahaja, so jangan lah kita sia2 kan lagi sekali ramadan, mana tahu tahun depan tak sempat nak bertemu ramadan lagi..

Selamat menyambut ramadan dan berpuasa untuk semua umat islam dan rakan2 blogger sekelian.. 

Puasa jangan tak puasa! hehe.. >_<


P/s: sepanjang ramadan ni, i akan slow sikit urusan online dengan manusia.. Hehe..So, sesi BW pun akan kurang.. Tu ja nak habaq (bagitau).. :D

20 comments:

  1. Salam ramadhan..
    Semoga diberi kesihatan untuk menunaikan ibadahNya ^_^*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ramadan jgk.. Insyaallah.. ;)

      Delete
  2. :-)) jangan pose yang yuk tau :-P

    ReplyDelete
  3. Selamat berpuasa Suida...slow sikit urusan online dgn manusia? ..in shaa Allah..sama-samalah kita tingkatkan amalan di bulan yg byk PAHALA ni eh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela, bulan puasa ni rasa masa cepat sangat berlalu.. tak sempat nak jengah social media lebih2..

      Delete
    2. banyak jengah kang banyak plak laghanya

      Delete
  4. hari pertama berpuasa.. semoga kita dapat menambah amalan di bulan yang mulia nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari pertama dah xleh puasa.. sob..sob..

      Delete
  5. x dapat nak solat terawih. Jepun dah mai. hmmm

    ReplyDelete
  6. selamat berpuasa syida =)
    YY pun akan berkurangan BW
    hari ni kasi habis mana sempat dulu =)

    ReplyDelete
  7. selamat menjalani ibadah puasa ...

    ReplyDelete
  8. Salam Ramadhan selamat bersahur dan berpuasa

    ReplyDelete
  9. terimakasih banyak artikelnya mas, mantab deh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mas? perempuan pun panggil mas ke?

      Delete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...