advertisement

Widjet tak function..


Widjet apa yang ai maksudkan??

Tengok kanan, kat bawah sekali.. ada nampak apa-apa yang kurang kat situ?


Ada tajuk ja.. 

"TERIMA KASIH DAUN KELADI"

"KOMENLAH LAGI"

Adussss... dah berkali-kali daku tukar.. siap letak dua lagi.. tak boleh jugak..

Tak dapat lah den nak tengok top komentar kat blog ni..

Nak kira satu2, mau migrain plak nanti. Haha..

Ada tak yang sudi nak tolong.. Huhu..

Nak jugak tahu siapa rajin tinggal komen sini.. hehe.. 

Geram ja nengok blog lain updated top komentar bulan ini, tahun ini.. ai punya tak dak plak.. huhu

Malas dah eh nak gelebek.. Lantak pi lah..

P/s: macam lograt dah keluaq.. hehe..


44 comments:

  1. cuba tukar widgt jenis lain . klu x menjadi juga , tukar template lah . kekadang blogger.com yg problem . dulu sis pun kena juga camni ...

    ReplyDelete
  2. yer tak yer tol juga..takkan nak kira satu2..buatnya anak kacau dah lupa berapa kiraannya :-))

    ReplyDelete
  3. Nk tlg tp sy pon xbpe reti...hihihi

    ReplyDelete
  4. pelan pelan tu SS dah tolong

    ReplyDelete
  5. dari loghat macam orang utara

    ReplyDelete
  6. guna widget lain je. :D hehehe. gudluck eh. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah banyak kali tukar.. macam tu jugak

      Delete
  7. dah settle belum...sis JM tengok masih x berfungsi widget tu...kalau nk tggu SS mayfer afer 10 days lah...nak sis JM tolong :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak.. tak buat apa2 lagi pun.. Kak Nam tu sibuk di Koya.. haha.. Sis JM nak tolong tak? hehe..
      (org xpandai sangat IT )

      Delete
    2. boleh je...nanti sis JM email step2 dan coding tu...jap..bagi email Syida

      Delete
    3. thanks cikgu JM.. dah dapat email, jap nak try

      Delete
    4. Nampaknya widget tu dh okey, siapalah Jari Manis tu, gila koser ehhehe

      Delete
    5. haha.. TQ Akakku yg manis.. Yeah! boleh tahu dah sapa gila kose kat sni.. hik..hik..

      Delete
    6. gila kose x pe jln gila TALAK opss ahahaahh

      Delete
    7. aip.. barang yg lepas jgn dikenang.. haha..

      Delete
    8. Hebat sis JM jadi mekanik widget :)

      Delete
    9. JM tabib Widget! Kah Kah Kah...

      Delete
    10. ahahaha....masalah lain JM x leh tolong..psst...kawan kita sorang tu ..jam 2.57 pun belum tido ko! rindu kawang2 kat sini lattew

      Delete
    11. Tapi kan JM camna nak tukar gambar keta tu.. nak letak gambar bunga boleh?
      (Dah org tolong mntak lebih plak..haha)

      Delete
    12. gambar keta tu utk org yg kakt ravel..nak bunga? bunga tahik ayam boleh hohohho

      Delete
    13. nama tak seindah rupanya..hik.hik.. gurau je akak.. biarlah gitu, kenangan penangan JM kat blog ai.. :)

      Delete
    14. baru perasan nama blog Syida Menulis (SM) dan SYM (Siti Yang Menaip)...hai SM..hai SYM...heee

      Delete
    15. link blog lain, nama blog lain, nama samaran lain.. semua lain.. haha.. saja nak bg org konpius..hehe

      Delete
    16. apa ni..apa ni..apa ni...pening arrrrrrr heeee..kalau dh kawin mahu suamii pun confius..mana satu isteri aku nih

      Delete
    17. itu melampau..kang ada suami mati tercekik cicak...haha

      Delete
    18. suami mati tercekik cicak? kasihan suami...org bagi suami mkn daging ayam ke, ikan ke, udang dan ketam ke..ini bagi suami makan cicak?...kasihan suami tu hahaah...nasib laaaaaaaaaaa

      Delete
    19. BALASAN.. sapa suruh tak kenal isteri..hahaaa

      Delete
  8. Selesai sudahhhh masalahnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. dah tahu siapa suka dtg sini.. :)

      Delete
  9. widget ni memang kadang2 degil..
    drama banyak sngt.. plus kadang2 efek dia lambat.. ambil masa..
    pernah gak tension sebab widget aduhai.. ku mngerti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena tuko kepada SITI YANG MEMBAIKI!

      Delete
    2. Drama ye Siti.. tukar tajuk seperti SS cadangkan

      Delete
  10. kurang pakai widget ni
    so sekaramg camne? dah okay ke

    ReplyDelete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...