advertisement

BLOG REVIEW #3

Assalamualaikum..


Next review adalah...

Pusing mai..pusing mai u ols dah kenal i guess..

tapi, nak jugak review.. ai nak bagi pandangan ai. 

Antara blog yang memberi ai semangat untuk menapak sebagai blogger. Ai kan blogger baru (dah setahun pun).. Tapi lately ni lah ai baru pandai blog walking. 


Semua bermula dengan blog Dr Shikin.. Ai ada review first dulu.. 

Nama blog dia FAMF TOWER.. Ada cerita kenapa wujudnya nama tu, yang tu u ols kena godek sendiri lah kat blog dia. Hehe..

Akak sorang ni kreatif, berseni, pandai muzik, pandai masak dan teacher.. ^.^

Ai suka tengok hasil kerja kraf dia. Memang cute and puas hati. 

Love to cook & bake, enjoy crafting, gardening, playing guitar & I am quite serious in protecting the environment :) You're cordially invited to explore my blog & you'll find 'a bit of something' on my above interests. Have a majestic tour!


KAK FARRAH


That copy paste from her blog..

Ini pun antara blogger yang ramah mesra dan rajin bom komen kalau dia tak busy..

Terkesima mula-mula bila kena bom.. lama-lama terikut-ikut..hehe..

Selalu hidangkan pembaca dengan kata-kata semangat.. Thanks Akak.. Mood positive selalu kalau datang kat blog akak..


Baru-baru ni Kak Farrah telah kehilangan ayahanda yang tercinta. Sedekahkan Al-Fatihah untuk Ayahanda Kak Farrah. Ditambah pula dengan Bonda Kak Farrah yang kurang sihat. Doakan bonda Kak Farrah cepat sihat..

Kak Farrah:- Tabah ye akak. dont stop to smile. ^.^




33 comments:

  1. Farrah yg ada Tower like KLCC tu..sape lah tak kenal..jika x kenal sila terjun longkang hihihhihi

    ReplyDelete
  2. memang pemurah, baik hati, pandai masak, pandai petik gehtar, pandai buat barang kraft..kiranya serba boleh lah..kalau lah sis JM ni lelaki dah lama tackle dak Farrah sorang nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..kan..serba boleh orangnya..

      Delete
    2. Hihihih banyak yang tak boleh sebenarnya

      Delete
    3. Macam ku kenal perkataan gehtar tu...

      Delete
    4. Hikhikhik perkataan gehtar tu sudah viral, SS!

      Delete
  3. Al Fatiha buat Arwah ayah Farrah dan semoga Cekebon cepat sembuh aminnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamiinnn.. rindu keceriaan Kak Farrah disini

      Delete
    2. Knock knock! Syida akak datang jenguk ni. Sorry lama tak datang. Patutlah tersedak tgh makan tadi,...ada orang serulah hihihi (padahal makan gelojoh,..tu yg tersedak!)

      Sis JM - thanks so much, sis.

      Delete
    3. ku seru.. marilah..marilah..hehe

      Delete
  4. Jangan lupa... Cikgu Farrah MF ada CEKETED!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye...ada CekeTed. Sapalah yg bagi nama tu ;)

      Delete
    2. kak shikin bg ceketed kat kak farrah..
      Ss nk bg apa kt ai?.. haha

      Delete
    3. SS bagi hati... He He He...
      * statement ni JM tak boleh baca... Tolong mute... Ha Ha Ha...

      Delete
    4. bagi sebelah je ke Syida..sebelah lagi tuk JM..tak kireeeeeeeeeee

      Delete
    5. SS: dia dah baca.. hikhik..kena bagi sama banyak tau.. JM xleh lebih..kiki.. (dengki)

      Delete
    6. yang lebih tua dapat lebih heee

      Delete
    7. Ahaks saya kat sini petik gitar reka lagu tajuk 'Berbagi Hati' ;)

      Delete
  5. pernah melawat blognya sbb baca review dr bloggger ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syida,...terharunya baca entri ni. Terima kasih banyak2. Akak hargai setiap patah kata yg ditulis. Glad that Syida 'selesa' lepak di tower akak. Moga friendship kita akan bertambah erat.

      Delete
    2. insyaAllah.. smga akak pn selesa kat sni..hehe

      Delete
  6. ehehe sengih2 la Kak Farrah kene review ehehe..
    semalam CT da boom Kak Farrah.. ehehehe..

    ReplyDelete
  7. saya kenal kak farah tu
    belum sempat terjah blog dia
    nanti kalau ada masa, bom plak blog dia =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bom lah.. Kak Farrah memang peramah orgnya, macam sis..suka bom blog ai jgk kan..hehe.. terkejut ai, check comment, kena bom ngan akak..

      Delete
  8. heheheh....sape yg xkenal farrah kan.....kreatif tol dia kannnn....suka gak melepak dan menyebok kat blog dia tuhhhh....hehehehhe

    ReplyDelete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...