advertisement

DOWNLOAD MOVIE- HOBBIT 2014



Cerita dah keluar masa bulan 12 tahun lepas lagi, baru sekarang nak tengok. Lambat kan.. Hehe.. Ai memang minat movie epik ni. Cita frozen pun gedik download. Haha.. Feeling-feeling ada kuasa magis bagai. Kah..kah..

Baca buku omputeh ni memang tak la rasanya. Setakat boleh baca cerita kanak-kanak bolehlah. Haha.. Baca novel melayu pun kadang-kadang sampai seminggu yang muka surat cuma 5-6 ratus je pun. Agak-agak kalau buku omputeh mau sebulan baru habis dengan muka surat 2-3 ratus ja. haha.. Sambil ada kamus kat sebelah.


Nak tahu tak novel yang masa kita belajar dulu tu, nipis nak mampus tu pun setahun tak habis baca. Yang ai ingat "The Pearl" masa form 5, "Phantom of The Opera"(POTO), form 1, 'Dr Jackle and Mr Hyde" masa form 3 kot. (2 tu ja ingat sebab difilemkan. Yang lain haram) Hehe.. Storyline tunggu teacher/sir yang explain.. Haha..

Back to tujuan sebenar (mengarut je lebih), Hobbit ni kan dari buku jugak. Sekarang cerita ni difilemkan. Cerita ni berkaitan dengan Lord of The Ring (LOTR). Tapi Hobbit ni macam patah balik lah. LOTR ni pun ai dah download and tengok habis. Hobbit 1 and 2 pun dah tengok, last Hobbit 3 plak. Pastu habis. 

Cerita yang bersambungan episod ni memang geram tau, nak kena tunggu setahun untuk sambungan.Huhuu.. Tapi LOTR keluar masa ai sekolah rendah dulu, manalah reti nak tengok lagi. Baru-baru ni ja marathon tengok lepas baca view beberapa blog. 

Best gak cerita ni. Macam-macam taksiran lah pasal LOTR ni, ada yang cakap ada kaitan dengan zaman akhir zaman ni. Peperangan antara Islam ngan Yahudi. Apa-apa pun movie ni dah menjerat ai untuk tengok lagi. Hehe..

Meh nak share camna nak download. 

1. Kena download U-Torrent dulu.
2. Pastu leh pilih movie kat sini >> YTS Movie
3. Pilihlah nak free ke berbayar. Ai guna free ja. Itu pun dah ok. (pastikan line ok untuk result yang cepat).



P/s: ai kurang like tengok movie kat panggung. Cemuih (jemu) lama-lama.. cerita yang sejam lebih tu boleh lah. Download leh ulang banyak kali. Cerita macam ni lambat sikit nak hadam. hehe




10 comments:

  1. foloow...download sini movie : http://www.ganool.in/
    saya pun kaki download..

    ReplyDelete
  2. lotr pun CT tak tengok.. minat epic marvel ehehe..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. haha.. banjer kitew.. (macam gediks plak)

      Delete
    2. nk jugak JM banjerrr hik hik hik

      Delete
  4. dulu hantu tengok wayang
    dah kahwin ada anak, nak tengok drama bersiri pun tak dan
    ni movie banyak juiga dowload, tak tengok aje lagi =)

    ReplyDelete
  5. Akak pun sama. Selalu gi tengok wayang dengan kawan, wayang yang tengok akak. Selalu ending tak jumpa :)

    ReplyDelete
  6. dulu sy pon suka donlod....mcm2 citer donlod....best2...hahahhaha

    ReplyDelete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...