advertisement

ABOUT ME

Got ja!!..

Nak tahu pasal ai ka?

hehe.. bajet retis plak kan..

Qaseh Abadi tu nama gedik2 ja letak masa bukak email dulu. Saja tak mau letak nama sebenar. Bila dah lama macam malas plak nak tukar. So biar jelah.. Kalau ada nak panggil Qaseh ke Qaseh Abadi ke, QA ke ikut suka lah.. 

Macam yang u ols perasan, blog link ni kan syidamenulis.blogspot .. Kan..kan.. so nama ai kan terpampang kat situ, syida.. tu la nama ai.. Nama glemer gitu. 

I is bujang trang tang-tang lagi.. Umur sweet 20 an lagi (tak awal, tak lewat sangat)..

As u uol perasan, blog I ni campur-campur sikit. I kongsikan tentang diri sendiri, keadaan semasa dan lain2 :D... blog ni tak ada niche, kira main bantai je lah nak tulis apa..

Sometimes I jadi Syida, sometimes I jadi Kak Senah.. So, camna Kak Senah tu kenalah korek sendiri.. ;)

Thanks yaa sudi singgah sini.. Enjoy reading cerita merapu ai alls.. :D..

If you all nak contact I boleh emailkan kat sini  syida_11@ymail.com. 

7 comments:

  1. Replies
    1. haha.. sweet sangat tu akak JM ooii

      Delete
  2. Salam. Hee ini suida aka QA rupanye., sy de fantun sikit.,
    burung merpati terbangnya tinggi,
    terbang hinggap di aerial tv,
    kalo isteri rajin berniaga shaklee,
    itu tandanya murah rejekii., hiii gurau2 saje ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaaaa...
      aamiin moga murah rezeki..hehee

      Delete
    2. hamoii..Wak! sana pantun sini pantun...Suida..BALAS pantun tu baru best!

      Delete
    3. hehe2 cik JM yg juliter tuu., fantun pemikat burung merpati sajeewww ;D

      Delete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...