advertisement

SET KURUS: OMEGA DAN HERB-LAX
Selain lecithin, omega guard juga membantu memecahkan lemak-lemak terutamanya kolestrol. Malah, omega guard membantu membakar lemak-lemak tersebut terutamanya lemak-lemak lama (yg bertahun-tahun tepu dalam badan).

Bagaimana? 

asid lemak omega-3 yg terdapat dalam OMEGA GUARD membantu bakar lemak dengan membantu badan kita bertindak balas dengan baik terhadap satu hormon yang dipanggil Leptin.
Leptin  pula memberitahu otak kita untuk mengurangkan selera makan. Jadi, jika selera makan kita terkawal, secara tidak langsung kita boleh mengekalkan atau mengurangkan berat badan. Selain itu, Leptin meningkatkan metabolisme badan kita dengan meningkatkan pengeluaran tiriod(ianya mengawal metabolisme badan). Bukan itu sahaja, Leptin juga menyebabkan badan kita membakar lemak untuk tenaga. Lemak omega-3 membantu anda mengawal kelaparan anda dengan menstabilkan paras gula darah. 

Kenapa Omega lebih mahal berbanding lecithin?
Saya bagi perumpaan mudah untul anda. Omega umpama kereta Merz(versi baru), manakala Lecithin umpama Viva. Kalau nak uji tahap kelajuan kedua-dua ini, agak-agak yang mana lebih laju? Begitu juga konsep lecithin dan omega. Untuk anda yang terlalu berat(obesiti), saya sarankan ambik omega. 

Boleh tak nak ambik kedua-duanya, omega dan lecithin?

Jawapannya, boleh, tak ada masalah..

Jika anda nak bajet, boleh ambik set kurus bajet ni. Tak ada masalah, mana-mana set pun boleh, tapi omega lebih power la dari lecithin.


Cara makan camna? >>untuk cara makan, mohon pm saya untuk details. Saya kena tahu keadaan anda sebelum konsult cara makan. INGAT! hubungi saya tau untuk cara makan (untuk yg beli melalui saya atau link dalam blog AKU DAN KAMU SAHAJA!!)
 

 Jika anda berminat dan ingin order sendiri, boleh klik . Jika anda inginkan maklumat lanjut boleh hubungi saya. Nak saya orderkan pun boleh tanpa sebarang charge. 

Inginkan diskaun sehingga 20% boleh daftar ahli disini. Keahlian adalah seumur hidup.


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=3dd420c40e25463497c9fbaabf8b4621Pembayaran melalui kad kredit/kad debit sahaja. 


Dapatkan konsultasi cara makan melalui saya. Ini penting tau, dapatkan cara makan yang betul.
 
Konsultasi secara percuma 
Jom dapatkan supplemen semulajadi,dan selamat
boleh :-
follow saya di facebook Syida Hashim
atau page saya Alahai Vitamin
atau
hubungi saya syida hashim 01121421925
Email: syida_11@ymail.com
shaklee ID 1068905

No comments:

Post a Comment

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...