advertisement

PHYTOCOL-ST MENURUNKAN KOLESTROL SECARA SEMULAJADI

 
Ini adalah produk terbaru dari Shaklee. Dilancarkan pertengahan tahun 2014. Bulan berapa tak ingat plak, rasa bulan 6 hari tu. Kalau dulu, ramai yang akan cari Omega Guard atau Lecithin sebab nak kurangkan kolestrol, tapi setelah terhasilnya Phytocol-ST ni ramai yang beralih arah. Hihi.

Eh, bukan-bukan maksudkan Omega Guard tak bagus dalam mengurangkan kolestrol jahat dalam badan, dia tetap power. Tetapi, Phytocol-ST ni di formulasi khas bagi mengurangkan kadar kolestrol LDL tubuh. Ianya memang telah terbukti secara klinikal.

Bahan-Bahan yang Terkandung Dalam Phytocol-ST


> Dihasilkan dengan gabungan kuat sterol dan stanol yang wujud secara semulajadi didalam tumbuhan, buah-buahan, sayuran dan bijiran.
> Membekalkan 2000mg sterol dan stanol setiap hari
> Sterol dan stanol daripada tumbuhan telah terbukti secara klinikan di dlm lebih 80 kajian untuk menurunkan kadar kolestrol LDL.
> Bebas daripada kandungan Gluten.
> Membekalkan 100% saranan National Institutes of Health's (NIH) untuk sterol dan stanol tumbuhan setiap hari.
> Disahkan dengan Star-K Kosher.

Macam Mana Phytocol-ST berfungsi?


Sterol dan stanol yg wujud secara semulajadi di dlm tumbuhan telah terbukti di dlm banyak kajian mampu menurunkan kadar kolestrol LDL.

Sterol dan stanol tumbuhan dimakan dari makanan atau suplemen. Struktur mereka sama dengan kolestrol, jadi mereka akan bersaing untuk menyerap di dlm usus. Sterol dan stanol tumbuhan akan terikat kepada reseptor di dlm usus, dan meninggalkan kolestrol di belakang.

Keputusannya adalah hanya sedikit kolestrol akan diserap oleh tubuh, dan juga sedikit kolestrol akan dibebaskan di dalam salur darah.Untuk mendapatkan 2000mg sterol dan stanol tumbuhan setiap hari, anda perlu mengambil 200 batang lobak merah, 70 keping roti gandum, dan 425 biji tomato segar.

Siapa yang memerlukan produk ini?


Sesiapa sahaja yang mempunyai tahap kolestrol yang tinggi dan mahu cara yang semulajadi untuk menurunkan kolestrol mereka tanpa menggunakan dadah/ubatan sintetik.


Tidak semua kolestrol adalah jahat, ada juga jenis yang baik dikenali sebagai 'high-density lipopoteins"(HDL). Ia juga menawarkan pelbagai manfaat kesihatan. Manakala kolestrol LDL "low-density lipoproteins" dikenali sebagai kolestrol jahat.
Secara amnya, kolestrol adalah sejenis lemak yang memainkan peranan membantu struktur membrane sel dan penghasilan hormon.
Walaubagaimanapun, LDL yg berlebihan boleh terkumpul di dalam salur darah dan meninggikan risiko penyakit jantung dan darah tinggi.

Harga Set ialah RM197. Inginkan diskaun sehingga 20%?? Jom daftar ahli disini. Keahlian adalah seumur hidup tau! Boleh dapat diskaun 20% ni untuk semuaaaaaaa suplemen Shaklee..Jika anda ingin order sendiri boleh klik
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=437aa62e304ca50b7793a093360e4186Pembayaran melalui kad kredit/kad debit sahaja. 


Dapatkan konsultasi cara makan melalui saya. Ini penting tau, dapatkan cara makan yang betul.
Konsultasi secara percuma 
Jom dapatkan supplemen semulajadi,dan selamat
boleh :-
follow saya di facebook Syida Hashim
atau page saya Alahai Vitamin
atau
hubungi saya syida hashim 01121421925
Email: syida_11@ymail.com
shaklee ID 1068905No comments:

Post a Comment

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...