advertisement

Jauh dimata dekat dihati





Seperti biasa, I kongsikan 9 orang (sepatutnya sepuluh, tapi SS ada kembar, so kita kira 9 saja) rakan blogger yang setia berkunjung ke sini.. Walaupun masing-masing sibuk dengan macam-macam urusan mereka tetap sudi memeriahkan ruangan komen di blog ntah apa-apa ni..


Sebagai tanda terima kasih terimalah lagu ni.. I tujukan untuk semua yang baca entri ni.. :-)






70 comments:

  1. hehehe macam mana SS boleh ada kembar nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kembar x seIRAS...dia ada kemBAR SIAM ;p

      Delete
    2. Bukan kembar.. Tapi SAKA.. kah kah kah

      Delete
    3. Uishh! Saka pun pandai mengomen! Dahsyatttt!

      Delete
    4. Meromen pon pandai.. ha ha ha..

      Delete
  2. Untunglah kakak walau tak tersenarai still dpt mendengar lagu ini:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagu ditujukan utk semua org yg datang.. thanks akak selalu jugak dtg

      Delete
    2. kak zakie...kegumbiraan harus dikongsi bersama heheheh

      Delete
    3. JM tujukan lagu ni buat kak Zakie

      Delete
  3. waaaa.....mcm de nmpak namaku disitu....keh keh keh

    ReplyDelete
    Replies
    1. busy2 pun sempat lagi bom..thanks

      Delete
    2. Tak yah nak macam2 sangat... ha ha ha..

      Delete
    3. eleh, nak pura-pura terperanjat..

      Delete
  4. alaaaaaaaaaaaaaa.....xleh bukak lagu tuhhhh....adehhhhh....huhuhuuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa?
      sila tambah kuota klu xckup..hehe

      Delete
    2. line tenet ni mcm siput huhuuhh.....tggu balik umah lah bru leh bukak hehe

      Delete
    3. bhahaha Syida suruh tamba kuota haha dakuuu da gelak2.. haha..

      Delete
    4. Menyanyi dengan gembira di sini :)

      Delete
  5. apa yg jauh dan apa yg dekat tu Suida ;p

    ReplyDelete
  6. SS ada kembar? pesal Kanda JM x tahu nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa baik Akak JM cek.. SS yang jumpa akak tu SS mana =P

      Delete
    2. SS yang kacak jelita tampan anggun tu kan? He He He...

      Delete
  7. Terima kasih Suida kerana sentiasa memeriahkan blog kanda JM eh

    ReplyDelete
  8. jap kenapa SS ada kembar ? huahuahua..

    ReplyDelete
  9. jap, wak thumbprint duluu., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. thumbprint pulak.. takut lettew nak parking, kang kena bayor.. haha

      Delete
    2. dah thumbprint pulak dah,.. :)
      kira check attendance la ni, wak

      Delete
  10. sibbaik 9, kalo 8 je mesti nama wak xde., cik syida kannns ;)

    ReplyDelete
  11. lirik padi tu mcm pantun apa diharap padi seberang ke cik syida? kihkih2

    ReplyDelete
  12. kaknoor tumpang dngr lagu boleh!!!

    ReplyDelete
  13. tpi nak tau jugak kenapa SS itu berkembar pulak tk faham lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...ingat menara KLCC je ada kembar

      Delete
  14. Replies
    1. SS, cepat jawab.. semua macam xpuas hati je ni.. HAHA

      Delete
    2. SS tu tamakkkk! Orang tamak dapat banyakkkk! ha ha ha..

      Delete
    3. sorang yang menaip, seorang yang buat video suara romantik gitu hahaha

      Delete
    4. Hahahah video suara romantik. Mesti aRz tergoda tang 'Byeeeeeee!' :)

      Delete
  15. "blog ntah apa-apa" Katanya... ha ha ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye lah, apa yg I bebelkan pun xtahu

      Delete
    2. baru aRz ingat betullah SS ada kembar...yang menulis blog lain...yang buat video di instagram lain kehkehekeh

      Delete
  16. mereka tu mmg peramah weyhhh ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang.. tgk sajalah blog mereka

      Delete
    2. haaa dua ni pun ingatkan kembar...

      Delete
    3. Haah, dah la ejaan Qaseh tu sama ;)

      Delete
  17. Kikikiki..kelakar tul JM, SS dan tiga lalat ni...

    ReplyDelete
  18. Kikikiki..kelakar tul JM, SS dan tiga lalat ni...

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. itu sebab dia buka 2 akaun google, hehe

      Delete
    2. kembar terjumpa di xian tu

      Delete
  20. macam mana SS boleh ada kembar....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramai betul tak puas hati dan dok pertikai SS ada kembar :)

      Delete
  21. untungnya jadi friendlist kat sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, tak lah untung mana pun sis..:)

      Delete
  22. Ehhh Dinda... pesal kanda nampak ada entry MERUNGUT... Tapi draf... MERUNGUT dah jadi SENGUGUT kaa? ha ha ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurm, xjadi nak terus publish.. macam ada benda yg tak syok skit..

      Delete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...