advertisement

Sahabat Maya_Iryantyahamad


Cantik kan setem tu? Isi dalam sampul yang I terima lagi cantik..Hari ni hari terakhir dalam bulan November. Kejap sungguh masa berlalu dah nak masuk bulan terakhir tahun ini. Cepat ke lambat ke masa, yang pasti masa yang berlalu tak akan kembali lagi...

Kiriman yang diterima minggu lepas dengan setem yang cantik tu oleh Kak Yan a.k.a Iryantyahamad



Tak seberapa katanya.. Apa yang tak seberapa, hadiah yang diberi nilai sebenarnya sangat besar buat I.. Terima kasih banyak-banyak Kak Yan atas kiriman pengerat silaturahim kita disini.. Insyaallah kalau ada rezeki kita jumpa..

Kak Yan ni macam blogger motivasi, sharing yang dibuat memang menyentuh hati kita yang membaca. Kalau nak berkenalan lebih dengan Kak Yan, mohon singgah sendiri di blog beliau.. 



~we as blogger, we support each other~

23 comments:

  1. waaaa...bestnyerrr dpt hadiah dr kak yan hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah best klo dapat hadiah

      Delete
    2. mesti bermunga-munga hati Syida kan..hehehee

      Delete
  2. Replies
    1. klu dapat hadiah kena ucap tahniah eh? tapi thanks yoo

      Delete
  3. Replies
    1. sukaaaaaaaaaaa sangat.. nak cari tali gantung

      Delete
  4. Tagline jm tu memang 101 peratus betul kan...

    ReplyDelete
  5. Yelah...Bunda pun ada terima jugak kiriman dari Blogger Yan yang baik hati ni...

    ReplyDelete
  6. I'ouls pon hado.. tapi belum sempat nak buat entry... Busy skrg ni... Hu Hu hu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah.. baru balik bercuti, mesti kerja menimbun...

      Delete
    2. wahhh SS pun dapat... huaaaa mummy takde ker.. sob sob sob

      Delete
  7. Pesal nama I'ouls ada dua kat Top Commeter... Iskksss... Terasa cam ada kembar plak.. ha ha ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. U'ols daftar 2 akaun eh?.. saja tau u ni..

      Delete
    2. haiiii untunglahhh badan..kikikikiki :P

      Delete
    3. haaaaa itula itula.. strategi SS tu hahaha.. nak bolot carta =P

      Delete
  8. tahniah...akak pun dapat juga, tapi tak up entri lagi

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah . sis baru je semlm beri address kat yan ... heheheee

    ReplyDelete
  10. ehehe dapat jugak dari Kak Yan tapi mak dah cilok amek.. letak kat meja dia..

    ReplyDelete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...