advertisement

Redeem WOOP

Sudah 7 bulan I join WOOP. Dah 4 kali tebus 'reward. Ianya sangat berbaloi U ols.. Kita tak perlu spend duit pun, cuma perlukan sedikit usaha kongsikan misi yang ada, then dapat point. 


WOOP ialah .......

We connect women of opinion with interesting products and brands.

At WOOP we believe women like you can help companies make better products
and do better marketing. We want you to try new and interesting products
, learn new facts and tips about getting the most out of these products and to talk openly
and honestly about them with your friends. Simple, easy, honest and we also make it fun.

Mula tercebak sebab kak Farrah MF tag nama I pada satu status tentang ini. Tak susah pun nak gain point ni, just perlu complete the  mission yang mereka beri. Sangat menarik sebenarnya. Campaign akan berubah-ubah. So, mana yang sejiwa dengan kita join lah campaign tu then complete the mission yang diberi.

Reward yang diberi pun barang-barang yang diguna setiap hari je. Kita boleh jimat sedikit belanja kan.. Contohnya soflan, dettol, vaseline dan kupon-kupon. 

Nak tahu lebih lanjut, boleh klik sini ini, WOOP..

Barang-barang yang dah I tebus.

Penebusan Horlick Coklat yang ke tiga. Hehehe.. 
Ini semua untuk anak-anak buah tersayang je. Nak tebus yang lain macam tak pakai sangat, so tebus ini boleh minum-minum. Yang lego tu tak boleh minum tau.. haha.. Rezeki anak buah, horlick sebelum ni untuk mereka ja.. 


I tengah tunggu sabun Joy pulak sampai.. hehe.. 

NK: mood busy lagi.. Tak sempat BW ngan meramas mesra di komen.. Maaf ye..

33 comments:

  1. kita pun tebus 2 benda tak sampai2 g.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. tadi ingat blog kak Farrah, rupanya Syida pun dah menebus sekarang...meh secawan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. secawan mana cukup? ciksal kena minum20 cawan baru leh naik badan., hehe2

      Delete
    2. jangan lupa secawan untuk saya

      Delete
    3. Kah kah kah, nampak sangat muka akak muka tebus barang kat woop kan Sal :)
      Sempat ke pek tu buat sampai 20 cawan?

      Delete
    4. haha, makin naik badan ke makin kerap membeser(tak Johor la kalau tak faham membeser)

      Delete
  3. sib baik buat entry ni..dok pulon la mummy tertanya-tanya apa itu woop.. almaklum la buta it sikit..keh keh keh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee... xpayah nak pandai IT sangat pun, syarat tahu baca..hahahaaa

      Delete
    2. tular wak pon ingt mcm produk hush puppies je., woops woops ;p

      Delete
  4. Syok gak woop ni... bole redeem macam2... dapat lego tu best oo.. mesti hero kecik suka.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kan... boleh lagi tu nak gain point n tebus set hat ada lego

      Delete
  5. Replies
    1. Cepat register, Mummy. Buat missions leh tebus barang best!

      Delete
  6. hamboooih.. sakan dia redeem eh.. iols dok tunda2 lagi bila tah nak join Woop ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa laaa... org nak bagi kita rembat.. :D

      Delete
    2. cepat-cepat siti oiii.....hehe

      Delete
    3. CT banyak projek beratur dia nak kena buat nih :)

      Delete
  7. Replies
    1. senang ja ka..share ja... pastu app dapat point..

      Delete
  8. Replies
    1. Wak taklehh join.. Ni untuk 17 thn kebawah je.. Hahhhaaha :p

      Delete
  9. tu lego betol ke tiruan? xde tulisan LEGO pon ., huhu2

    ReplyDelete
  10. ramai dah redeem woop ni kan?
    ari tu dah daftar untuk wife tapi setakat tu ja...tak lengkap kan mission yang lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lengkapkan lah, Arz. Akak ni dah berbulan-bulan sabun basuh pinggan Joy, Ambi Pur dan Febreeze 'ditaja' oleh woop :)

      Delete
    2. Jimat perbelanjaan kan akak?

      Delete
  11. huihhhhh....tebus menebus dh skg ni yeeee.....untung laaaa....hahahahaah

    ReplyDelete
  12. sat gi nak tgk apa ada dlm woop ...

    ReplyDelete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...