advertisement

PERBEZAAN SHAKLEEEntry ni adalah kesinambungan entry semalam. Nak tulis je semuanya semalam, rasa banyak sangat lak pulak. Seperti yang saya janjikan semalam, saya nak share kan perbezaan shaklee. Sekarang ni ramai orang sedar akan kepentingan kesihatan. Kesihatan mempengaruhi sebahagian besar hidup kita. Sama ada luaran mahupun dalaman. 

Produk shaklee ni berasaskan bahan semula jadi kerana mereka percaya alam semula jadi merupakan jawapan untuk hidup yang lebih sihat dan jangka hayat yang lebih panjang. Bahkan shaklee juga amat teliti dalam menjamin kualiti dan mutu keberkesanan bagi setiap produk.Testimoni daripada pengguna shaklee melambak kat luar sana. Google je, nak testimoni pasal apa, pasti jumpa punya. Sebab tu la saya memilih shaklee sebagai makanan tambahan saya. Saya yakin akan produk shaklee . mesti ada yang tertanya, kenapa kita memerlukan vitamin? Kan? Anda tanya la diri sendiri sama ada perlu ke nak ambik vitamin. Hihi, sebab saya tak tahu keperluan tubuh badan korang. Macam saya plak, sebab saya nak jaga kesihatan badan la, nak lengkapkan mana yang kurang dari pemakanan saya seharian. 


Itu ja lah buat masa ni yang saya nak share. Nak selit sikit, kalau korang teringin nak try shaklee, mai la tanya saya nah. Kat bawah tu saya bagi link FB saya, no telefon pun letak, so korrang boleh contact saya. Kalau nak layanan special, bagitau la yang korang ni pembaca setia blog saya.. hihi..

Ok lah korang, thanks sebab sudi singgah baca entry koman saya ni. Banyak lagi nak kena improve ni. Ok lah saya nak sambung buat kerja ye, kang makan gaji buta lak saya ni..hihi

No comments:

Post a Comment

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...