advertisement

Syukran Sis Yana Yani

Dalam keletihan melayan macam-macam hal seminggu dua ni, tiba suatu pagi kat office, nampak sampul surat yang pasti isinya boleh buatkan I tersenyum..

Tajuk dah jelas kat atas tu, malas nak bagi U ols berteka teki. Yes, ini entry penghargaan untuk Sis Yana Yani atau lebih mesra membahasakan dirinya YY. 

Sejak mula terjah ke blog Sis YY, I dah chop yang blog Diari Seorang Mama akan jadi One of my favorite blog. Gaya penulisan Sis YY yang menarik minat I nak terjah selalu. Ditambah dengan anak-anak Sis YY, Afiq dan Aisha yang comel sangat.. Rasa kalau jumpa, nak ja cubit pipi Aisha lama-lama biar merah.. Haha.. (jahat kan?mesti Sis YY tak nak anak dia yang comel tu jumpa I). 


Terima kasih Sis YY, sebab hantar hadiah disaat diri ini rasa stress sangat. Bolehlah tersenyum indah dipagi hari yang selalunya masam mencuka. 

Bukan apa U ols, I memang tak boleh terganggu dengan sesuatu perkara, tidur mesti terganggu. Kalau tak cukup tidur, mulalah nak migrain, dan stress tahap memuncak.  Seriously, agak lama tak diserang migrain sejak-sejak mengamalkan Shaklee, tapi seminggu dua ni, rasanya rehat yang terhad ditambah tak boleh nak tidur, migrain serang balik.





Apa yang Sis YY bagi ni memang sangat berguna dan kadang-kadang memberi semangat untuk berzikir. Bukanlah disebabkan tasbih comel ni baru nak zikir, tapi ianya mungkin lebih semangat dengan menggunakan tasbih ni. 

Sis YY siap ada name card lagi. I all rasa cam nak buat jugak lah.. Boleh edar sana sini. Untung-untung bertambah lagi kenalan baik jauh mahupun dekat. Ok Sis YY, setelah habisnya karang entry ni, I all tegur-tegur U dekat semua sosial media yang I join. 

Terima kasih lagi ye Sis.. :)






11 comments:

  1. Alhamdulilah..Allah bagi sesuatu untuk meringankan tekanan...perancangan Allah memang indah kan..
    Cantik tasbih tu :-))

    ReplyDelete
  2. Mudah mudahan ringan sikit tekanan syida bila berzikir..insyallah..amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, dah lega sikit sekarang

      Delete
  3. waaa....thniah suida.....dpt hadiah...bestnyer....hihihi

    ReplyDelete
  4. siap buat entry tu, hehe...malu plak tetiba
    terima kasih untuk shida juga ye

    hehe...nak cubit pipi aisyah ye...mesti belum sempat kau sentuh dia dah jerit dulu
    pantang betul dia orang cuit pipi dia =)
    take care ye shida, kena banyak rehat tu agaknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. malu napa plak.. hehe..
      pipi dia kan comel, mestilah dia xbagi cubit..

      Delete
  5. sis JM pun dapat....terima kasih YY

    ReplyDelete
  6. hadiah yg boleh beri pahala secara tak langsung kepada pemberi...

    ReplyDelete
  7. bagus kasi hadiah cemni.. bila orang guna somehow dapat jugak pahala =)

    ReplyDelete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...