advertisement

TESTIMONI VIVIX

Sebelum saya nak kongsikan testimoni2 berjaya daripada vivix, jom ketahui lagi apa keistimewa vivix sehingga dipanggil tonik ajaib.

vivix boleh membantu masalah berikut


TESTIMONI-TESTIMONI BERJAYAKencing manis ni mudah ja nak serang kita kan, terutamanya yg tak jaga pemaknan. kerap ambil makanan manis dan tinggi karbohidrat dan gula. Memang terbukti Vivix boleh membantu turunkan bacaan.Menderita kanser. Takut nak lakukan pembedahan dan rawatan susulan(kimoterapi) yang mana memerlukan rawatan yang tinggi. Malah, sel kanser berkemungkinan akan datang semula. Vivix ada, boleh ikhtiar dengan vivix.Iktiar tahun ni nak berhenti merokok,bukan setakat tahun ni setiap tahun macam tu tak jugak berhenti kan. Vivix boleh berhentikan ketagihan pada rokok. Jom cuba.Jika anda berminat untuk mencuba sebotol dahulu boleh order disini, tapi anda mestilah buat pembayaran melalui kad debit/kredit sahaja.. Beli Vivix Sekarang (klik pautan utk order)

Tawaran istimewa, beli 2 botol vivix PERCUMA daftar ahli. Jimat RM300.. Untuk Tawaran ini anda boleh hubungi saya untuk proses order.. untuk feedback lebih cepat hubungi no tertera. 

Salam Ramadhan Al mubarak

Konsultasi secara percuma 
Jom dapatkan supplemen semulajadi,dan selamat
boleh :-
follow saya di facebook Syida Hashim
atau page saya Alahai Vitamin
atau
hubungi saya syida hashim 01121421925
Email: syida_11@ymail.com
shaklee ID 1068905

No comments:

Post a Comment

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...