advertisement

Australia's Souvenirs Giveaway By SitiYangMenaip & SalbiahM


Sudah lama rasanya tak join GA ni sebab malas nak join.. HAHA.. tapi mereka berdua ni antara rakan blog yang rapat.. Sebagai menyokong GA mereka I pun join. Dengan ini I tag Sis Yana Yini untuk memeriahkan lagi.. Klik banner untuk direct link ke GA..

Terimalah persembahan hamba ni ye Cik T ngan Kak Sal.. Ngeehh.. ngehhh..







24 comments:

  1. thanks for joining my darling! good luck ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. I hampir terlepas, mujur Cik T remind.. :-)

      Delete
    2. ngeh3.. haaaa nak kena remind baru nak join ekekek =P

      Delete
  2. thank you sudi join =)
    semak penyertaan sini ya..

    http://sitiyangmenaip.blogspot.my/2016/01/australias-souvenirs-giveaway-by.html

    nanti i datang blogwalking eh =D

    ReplyDelete
  3. Singgah dan follow sini dari GA sama, goodluck :)

    http://ridoaritoka.blogspot.my/2016/01/australias-souvenirs-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  4. kita join jugak giveaway ni...goodluck kak syida yer :D

    ReplyDelete
  5. halamak yunk! dah terlepas lah.
    minta maaflah ye. baru ni sentuh blog
    kalau sempat confirm join
    apapun terima kasih tag ye =)

    ReplyDelete
  6. sis join juga tapi tak menang ... belum rezeki ... heh heh heh .

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yang sama.
    Australia's Souvenirs Giveaway By SitiYangMenaip & SalbiahM

    PapaG nak jemput join segmen yang sedang berlangsung di Papaglamz.com. Kalau sudi join tau. TQVM
    MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. SS pon nak tanya soklan sama.... kena pi umah Cik Sal dgn CT nih.... He He He...

      Delete
  9. Singgah follow sini dari GA yang sama.. sorry lambat blogwlaking :)

    ReplyDelete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...