advertisement

Deman Pokemon

Seingat aku lah kan, layan anime pokemon ni masa sekolah rendah.. Kumpul koleksi barang sekolah terutamanya pemadam.. 

Bukan layan pun game tu semua, seronok kumpul tu pun sebab comel ja pokemon ni, tambah-tambah Pikachu tu.. Pika..pika..pikachuuuuu.. Hehe..

Kegilaan pada Pokemon masa tu sampai timbul isi Zionis lah oleh golongan Ustad Ustazah ni.. Sampai kan kat sekolah tu siapa yang sebut Pokemon di cop nya kita nak jadi Yahudi. 

Masa tu aku ni budak-budak lagi, tak kenal pun Zionis tu apa.. Yahudi tu pun heran aku, apa dia lah kan.. Orang jahat ka.. Haha.. Serius bodoh lagi masa tu.. :P

Dah apa yang keluar dari mulut-mulut Ustazah ni percaya lah bulat-bulat.. Siap buang habis semua koleksi kad ngan pemadam tu semua. hahaha.. 

Bila di fikirkan balik, zionis ni memang lah jahat, tapi kesian pun ada bila di fitnah atas benda yang depa pun tak buat.. HAHAHAHAHAHAAAA.... 

Wal hal, Pokemon ni dicipta oleh Jepun kan.. 

Sekarang ni tengah heboh pasal Pokemon go.. Macam seronok je tengok video promo Haha.. Kawan kerja aku sorang ni gigih tau dok cari Pokemon.. HAHA.. Sian dia baru dapat 1.. KAH..KAH.. 



NK: Mitos ja Pokemon ngan Yahudi tu.. Aku minat anime dia ja, game tak heran, sebab tak mampu pun nak main.. :P



15 comments:

  1. Replies
    1. hahahhhh....baru nk tya soklan yg sama

      Delete
    2. Waaaaa.. typo lak.. lantak lah.. haha

      Delete
  2. selamat hari raya QA....hihhii

    ReplyDelete
  3. kita pun suka pokemon. sekarang dah ada game Pokemon lagilah ramai menggila balik

    ReplyDelete
  4. zaman budak2 tu umur berapa tahun..sis JM waktu remaja pun tak tahu sgt asal zionis ni..so di kira lagi booh tau..meh gelak ramai2 hihihih

    ReplyDelete
  5. deman pokemon? deman tu nama pokemon tu ke

    ReplyDelete
  6. terus google nk cari sapelah pokemon tu

    ReplyDelete
  7. kita layan juga cite ni dulu
    sampai sekarang layan dengan anak-anak pula
    tapi games dia, memang tak akan layan

    sampai sekarang kan bab yahudi tu
    asal salah aje, yahudi disalahkan
    vaksin antara salah satunya. bengong tak bertempat

    ReplyDelete
  8. kat tempat kerja kami x panggil pokemon.. time rehat kalau ada member ajak keluar, bila tanya nk pi mana, dia kata nk pi "tangkap tikus" hehhe

    ReplyDelete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...