advertisement

Utusan Kasih JM

Sejak I bercuti panjang bulan lepas, dah makin kurang bilangan komen yang I tinggalkan kat entri kawan-kawan blogger.. Maaf lah ye semua, I dah tak sempat nak melepak lama di blog-blog kalian. Tapi, I tak kan lupa singgah membaca mengahayati coretan u ols.. 

Kiriman kasih sayang ni I terima dari Kanda Jari Manis.. Dia baru lepas balik kampung dia bulan lalu, sebab tu ole-ole pun gambar di sana. Tahu kan 'kampung' JM tu? Tengok gambar atas FM tu.. 




Kanda JM pun dah terjebak kerajinan buat FM sendiri.. Mana tak nya ianya lebih jimat. Al maklumlah JM kan ramai peminat.. Siap senarai penuh semua yang bakal terima kiriman kasih sayang JM  tu.. Sibuk-sibuk Jm pun sempat nak buat FM untuk we all.. TQ kanda!

Terima kasih kanda, ingat juga kat budak tenggelam timbul ni.. Hehe.. I is suka sangat ngan FM ni sebab U buat sendiri.. Lebih berharga gitu.. Best plak tengok peti ais I bertambah koleksi FM .. Thanks again.. I doakan semoga JM dapat keliling dunia seperti yang JM impikan.. 

JM tengah sibuk membanteras pencuri entri-entri dia.. cerita-cerita JM di blog dia telah dicuri oleh blogger mana ntah, sebijik-bijik U ols.. Ni link blog JM yang asli ok>> Jari Manis Travel List.. Jangan salah blog ok! 




18 comments:

  1. Replies
    1. JM memang ramah dan suka bagi hadiah..

      Delete
  2. hehehe.. cantik 'kampung' JM tu kan.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. sebab tu JM suka sanggaaat kampung dia tu..hehe

      Delete
  3. wak pon dapat fm JM gak., best kannn., hehe2

    ReplyDelete
    Replies
    1. waakkk.. p mana lama senyap.. hehe... suka lah wak tu..

      Delete
  4. bestnya..Eyda belum dapat lagi..mungkin minggu depan agaknya..

    ReplyDelete
  5. wahhhh tahniah bertuahnya shida dapat hihihi

    ReplyDelete
  6. JM hargai semua adinda2 nyeee.. He he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah ada perutusan dari kakanda JM heee

      Delete
  7. wah bestnya dapat FM...tahniah syida...syida pun rajin ke blog JM...

    ReplyDelete
  8. sama-sama Suiea...terharu biru kanda baca entri ni

    ReplyDelete
  9. small gift je..tu je yg mampu di kirim...ni pun kanda belajar dari kanda SS

    ReplyDelete
  10. JM ngan SS memang rajin pun.. mummy ni je malas.. hahaha :P

    ReplyDelete
  11. dapat jugak!tapi tak sempat lagi buat entry..hihi

    ReplyDelete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...