advertisement

Best do balik kampung

Haha.. rasa nak gelak pun ada, nak nangis kesian pun ada.. Siapa lagi kelakar ni, dia ke ayam? HAHA...








I suspect dia ni first time do balik kampung.. Dia dengan ayam pun jadi kerja do.. HEHE... 

31 comments:

  1. Hahaaha..tergelak sorang-sorang do bace statement dia.. ayam nak coke...hahahha

    ReplyDelete
  2. hehehe.. nampak keterujaan dia tu.. ;)

    ReplyDelete
  3. ada terbaca ayat tu.. ni mesti jenis budak bandar teruk nih.. hahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sian dia.. kita dak kg masuk bandar pun x jakun cam tu

      Delete
    2. tu la pasal.. dulu org kata budak kampung jakun masuk bandar.. ni budak bndar jakun masuk kampung.. hahaha

      Delete
  4. hahahhaha.. mampuih dok gelak sorang2..

    ReplyDelete
  5. anak2 zaman la ni.. ciann ayam tengok pun dah jakun

    ReplyDelete
  6. anak mummy pun sama... balik kampung jumpa anak ayam masuk kocek, bawak pi beraya sekali..kikiki :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia ingat anak patung kot... haha..

      Delete
  7. kalo dulu jakun nampak ang.. jenuh dok ligan satu kampung.. 1st time jumpa ang takut ngan orang..hahahaa :P

    ReplyDelete
  8. ayam mintak coke pun bole..hahahahaha coke coke coke!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalu 100 plus cemana laaa bunyik eh.. He he he

      Delete
    2. haha... memang tak trbunyilah ayam tu

      Delete
  9. tu baru ayam lalu depan mata.. belom lagi kerbau lalu depan mata..mau pengsan dibuatnya kot... hahahaha :p

    ReplyDelete
  10. Ayat 514L semua kuar... Ha ha ha...

    ReplyDelete
  11. ahahaha hurm tatau nak respon macam mana kalo ada kawan CT yang share citer cenggini..

    ReplyDelete
  12. Kesian budak yang first time balik kampung tuh! :)

    ReplyDelete
  13. ni memang budak bandar tak pernah jejak kampung.. kesian plak dengan orang sebegini, hilang 1 pengalaman membesar dengan suasana kampung.. nasib laa kenal lagi itu ayam, tak dikatanya itik..

    ReplyDelete
  14. mat salleh masuk kampung hahahhaha.....

    ReplyDelete
  15. sian...x pernah tgk ayam tu..biasa tgk ayam atas plate je

    ReplyDelete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...