advertisement

Kurung Moden Dewasa

Baju letak zip kat belakang. Si pemakai bersaiz S kedua-duanya.. Baju raya 2015. Terima Kasih Daun Keladi. :)


Baju housemate I



Ni adik I.. ;)

NK: saja-saja share sini.. Thanks sudi singgah.. ;)

NK: Model tak berbayar, kenalah cover muka..nanti diminta payment matilah I.. hahaha


26 comments:

  1. dah lama x buat baju kurung moden ni ... boleh buka order dah ni .

    ReplyDelete
  2. Apsal hide muka... cer tayang muka model tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xleh, sebab model tak berbayar.. haha... matilah I kalau depa mntak payment.. :D

      Delete
  3. Nak berkenalan dengan model boleh?

    ReplyDelete
  4. Dah boleh bukak kedai dah ni, Syida :)

    ReplyDelete
  5. Kaki model ke 2 tu kena sumpahan malin kundang ke? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. semua kena hide.. hahahaha...

      Delete
    2. bagus ni..jaga aurat model-model..hehe

      Delete
  6. aiyaaaa....baru nk tgk muka model..skali kena tutup daaaa....hihihihi

    dh boleh bukak butik dah tu suida.....hehehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. butik terus tu.. mana mampu akak ooii.. hehe..

      Delete
  7. Wah pandai menjahit ...bonus ni.Nanti tak payah upah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. memang dah.. jahit sendiri lebih jimat.. boleh ada banyak pasang baju raya

      Delete
  8. jahit lah untuk I, sanggup jadi model tak berbayar..hahaha.Akak suka pakai baju kurung moden ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh kain ngan saiz.. insyaallah blh jahitkan..

      Delete
  9. slim melim kedua2 nya....ishh..bila tahun nk leh dpt pakai size S ni...bulan puasa ri tu tempat pakai size M tetapi lepas raya size L baru muat huhuh...mulut tak boleh tutup...nk kunyah je

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok lagi tu JM...sy lagi byk L...LLLL...hahhahahah

      Delete
  10. berapa harga upah utk baju kurung moden ni Suida

    ReplyDelete
  11. nampak cantiklah potongan tu syida
    boleh dah kembangkan business ni
    all the best ye

    ReplyDelete
  12. mek.. amek upah dak ? kalo amek nak hantar hahaha..
    eh alamak.. da masuk study balik.. mesti bizi..

    ReplyDelete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...