advertisement

Setelah Cuti Yang Panjang....




Fuhh, lama gila rasanya cuti 'blogging' ni.. Terasa rindu nak menaip. Rindu nak terjah menerjah..

Lama sangat senyap, memang tak ada idea nak celoteh pasal apa. Ni kira entri 'warm up' aje lah. 

Rancangan nak berehat sebulan aja, ini dah melalut sampai 2 bulan.. Hehe.. Terima kasih yang sudi tanya-tanya bila nak beraksi kembali.. Sikit sebanyak bagi I semangat nak kembali berblog. 

Ada dua-tiga perkara yang perlu diberi perhatian, sebab tu terpaksa ambik keputusan berhenti sekejap bagi memberi keutamaan pada hal lagi penting. 

Alhamdulillah 18 hbln 6 yg lepas, baru ja habis 'exam' akhir untuk tahun pertama pengajian I ni.. Suka sangat dah habis 'exam'. Keputusan ok ke k.o kita fikir kemudian.. Hehe.. 

Sekarang ni tengah sibuk menjahit dengan buat kuih raya untuk raya nanti. Kerja kat 'office' ni bertambah-tambah lah sebab asyik 'on-off ' ja kerja. 

Sungguh terasa serabut kepala otak ni, bila terpaksa buat macam-macam hal dalam satu masa, kerap jugak sakit kepala. Tapi, semuanya tak akan patahkan semangat I nak habiskan belajar (Inshaallah). 

Tahun pertama dah habis, jadi bersedia nak ke tahun kedua pulak..Harap sangat 'result' nanti ok. Tak cemerlang gemilang terbilang pun tak apa, asalkan lulus dengan baik (cukup syarat tu bahaya).. 


NK: Sabar eh nanti I terjah menerjah U ols pelan-pelan.. Masalah internet dan laptop yang nyawa-nyawa ikan buatkan I tak boleh 'online' selalu.. Harapkan PC 'office' saja, mana nak berperang dengan kerja lagi.. Hehe.. 

Salam Ramadhan AL-Mubarak semua.. Ada yang nak jemput Iftar sekali tak? Pm..pm.. :P






10 comments:

  1. Moga keputusan cemerlang jadi milikmu :)

    ReplyDelete
  2. Welcome back Syida... Salam Ramdhan dan moga success dlm pelajaran.Amin

    ReplyDelete
  3. InshaAllah..pasti cemerlang nanti tu

    ReplyDelete
  4. salam aidilfitri awok.. maaf zahir batin..
    have a blast raya ye..

    ReplyDelete
  5. take ur time blog walking but jgn lupa ziarah sis JM tau

    ReplyDelete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...