advertisement

Macam-macam

Selepas cuti yang panjang, I tak tau nak tulis apa sebenarnya ni.. Ni entri untuk santai-santai ja. 

Sebenarnya, I agak sibuk 2-3 minggu lepas.. Start dari 19 Jan sampai 5 Feb, I ada kursus intensif dan bertapa di USM sepanjang tempoh tu. Masa tu lah nak 'pulun' study untuk test, nak siapkan beberapa assignment. Untuk buatkan I lebih focus, tu yang I tinggalkan sekejap dunia maya ni.. Hehe.. Jangan kata blog, facebook I pun senyap ja.. 

Alhamdulillah.... all my test running well.. Harap dapatlah carry mark baik sikit ;)..

Lepas ja kursus intensif ni, seminggu kemudian, wedding adik I.. Yeah, my sister dah kahwin dulu.. Hehe... Akak dia? mestilah dok perasan muda tak habis-habis.. HAHA....

I tak 'kalut' sangat sebab abang I pun tak kahwin lagi.. HAHA... langkau 2 adik I ni.. nak wat camna kan jodoh, ajal, maut ni bukan kita tau.. Adik I yang selalu dok gaduh dulu dah kahwin.. ohh, cepat sungguh masa berlalu... :(


Dalam I cuti panjang ni pun kan, mana la sempat nak blogwalking bagai, ada lah sorang makhluk Allah ni bagi I fridge magnet siap nama I lagi kat situ.. I pun tak tau bila sampai kat office sebab hampir sebulan I tak masuk keja. Sampai-sampai ja itulah benda pertama I nampak.. 

Dengan berbunga-bunganya hati buka sampul macam dapat 'surat cinta' tau.. HAHA... Thank you so muchh my sister.. love you... :)


Nak tahu sapa tak? 
nak tau pi lah terjah sendiri kat blog dia.. >> She's here

Kepada yang sudi datang blog I sambil-sambil sapu habuk semua, thank you so muchh... :-).. nanti I BW pelan-pelan k. 

21 comments:

  1. Amboi busy mengalahkan Zahid Komidi nak bawak Bangla... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak kata busy sangat2 macam teruk ja kan bunyi.. well, saja malas nak online.. hehe

      Delete
    2. woww busy bebenor gamaknya ye... ngalah PM ..hahahaha :p

      Delete
    3. Rani Kulop pon kalah! Kah kah kah

      Delete
  2. Kalu Dinda kawen jangan lupa jemput Kanda... Ahaksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. op kos not.. tapi wedding I kecik2 ja lah.. makan atas lantai ja.. HEHE

      Delete
    2. kanda dinda je.. bonda bagaimana pulak..hahaha :p

      Delete
    3. makan atas lantai pun okay jugak.... kita seksa sapa pewott boroi! hahahaa :p

      Delete
    4. Lantai pon lantai laa... Bukan kanda yg kena salam tok kadi pon... Kah kah kah

      Delete
  3. sat gi dapat le tu tempias dr adik ... cer ambik sirih junjug dia pi mkn, tgk jodoh dtg bergolek tak ... heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalu sirih x jalan... Telan kapor... Ha ha ha

      Delete
  4. Tahniah kerana berjaya juga menulis. Tahniah utk your sis.
    Saya Pula terbalik, terlalu byk benda nak tulis tapi xsempat la nak menulisnya...
    Hihuhihu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah kan.. bila ada idea xsempat pula..

      Delete
  5. assalamualaikum...syida o syida....apa kabo

    ReplyDelete
  6. biasa laa tu.. kekadang banyak cerita, masa plak mencemburui.. kekadang bila masa terlebih2, cerita plak tak ada..

    ReplyDelete
  7. jgn sedih2 ye Suida..kalau ada jooh nanti jgn lupa jemput sis JM..jika x..siaplah

    ReplyDelete
  8. masing rezeki x sama...adik rezeki kahwin cepat..Suida rezeki dpt keje bagus..who knowss...sentiasa bersyukur eh

    ReplyDelete
  9. amoii...sibuk mengalahkan mak menteri

    ReplyDelete
  10. Takpelah sibuk untuk kesenangan masa depan.. ;)
    Moga rutin harian dipermudahkanNYA.

    ReplyDelete
  11. samaaaaalah.. xdan nak jaga blog. apa lagi jenguk kawan2..
    tu yg jarang singgah.. maafkan daku..

    ReplyDelete

Komenlah sikit apa-apa pun. Jangan lupa tinggal jejak sekali, senang nak terjah balik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...